EtusivuAjankohtaistaTule jäseneksi!Koirat ja kasvotRataTuotteetYhteistyökumppanitLinkitEuropean Derby 2011Kisavideot
Nutri-Science lisäravinteet
Nutri-Science lisäravinteet
 
Nutri-Science Ltd on yksi johtavista lisäravinnevalmistajista suoraan greyhoudracingin suurmaasta, Irlannista. Nutri-Science-tuotteet ovat huippulaadukkaita ja täyttävät tiukimmat ISO-9001 normit, mistä on todisteena tuotteiden ISO-9001 sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan yrityksen tehtailla Waterfordissa. Yritys panostaa urheilu- ja lemmikkieläinten ravintolisäaineiden tuotekehitykseen. Suomessa valmistajan lippulaivana on ollut Arthroflex, joka on yksi suosituimmista nivellisäravinteista lemmikeillä.
 
Turun Greyhoundklubi ry:n ja Vetman Oy:n yhteistyön tarkoituksena on varmistaa koiramaailman atleettien tarvitsemien laadukkaiden, juuri greyhoundeille suunniteltujen valmisteiden saanti. Samalla voimme tiivistää yhteistyötä muiden urheilukoirien kanssa toimivien kanssa. Esimerkkinä muut vinttikoirat, rekikoirat ja agilitykoirat.
 
Turun Greyhoundklubi on perinteisesti myynyt lisäravinteita jäsenilleen ja muille grey-harrastajille. Tuotteet ovat tällä hetkellä myynnissä Vetman-nettikaupassa.
 
Yhteistyö Turun Greyhoundklubi ry:n ja Vetman Oy:n välillä varmistaa kerhollemme jälleen toimintarahaa, sillä Vetman Oy tilittää kerhomyynnistä vuosittain myynnistä syntyvän arvonlisäveron tukimaksuna toimintaan. Tämä summa ei vähennä Vetman Oy:n aikaisempaa taloudellista tukea Turun Greyhoundklubille.
 
 
Saatavilla on seuraavat Nutri-Science:n tuotteet:
 
 
                                                                

Tuote
Pakkauskoko
Hinta €
400 g
32,-
500 ml
20,-
1000 ml
24,-
400 g
18,-
400 g
33,-
250 ml
21,-
400 g
38,-

                                        
Tuotetilaukset Vetmanin nettikaupasta.

          
                  
 
 
             

EtusivuAjankohtaistaTule jäseneksi!Koirat ja kasvotRataTuotteetYhteistyökumppanitLinkitEuropean Derby 2011Kisavideot